ZAJÍC PO FRANCOUZSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: Zaječí předek, 10dkg slaniny, 10dkg másla, 2 cibule, sůl, mletý pepř, 1/4 l bílého vína, 1/4 l hovězího vývaru, 5 hříbku nebo žampiónu (naložených v soli), 1 bobkový list, snítka tymiánu, 3 zrnka nového koření, 2 zrnka pepře, mouka. POSTUP PŘÍPRAVY: Zaječí zadek rozkrojíme na několik kousků, protáhneme je slaninou, osolíme a opepříme. Na kastrol dáme zbylou pokrájenou slaninu, máslo a rozkrájenou cibuli a necháme zažloutnout. Na to vložíme připravené porce zvěřiny a opečeme. Zaprášíme moukou, zalijeme vínem a hovězím vývarem. Přidáme pokrájené žampióny nebo hříbky a vše dusíme do měkka. Příloha rýže nebo knedlík a brusinky.

ZAJÍC PO FRANCOUZSKU. ZAJÍC PO FRANCOUZSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1434 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz